Ugrás a tartalomhoz

Válassza ki saját portfóióját, egyszerűen!

Befektetési portfólió egyszerűen, Önnek!

Befektetési lehetőségeivel kapcsolatban bizonyára sok kérdés megfogalmazódik Önben is. Milyen megoldás létezik az alacsony banki kamatokkal szemben? Hogyan tudom megtakarításom értékét növelni a mindenkori infláció felett? Hogyan érhetek el magasabb nyereséget úgy, hogy a befektetés kockázata alacsonyabban tartsam? Hogyan védekezhetek befektetésem értékének ingadozása ellen? Céljaim elérhetőek viszonylag alacsony kockázatú befektetéssel? Egyetlen befektetési termékben mindezekre nehéz megtalálni a megfelelő megoldást, de jó hírünk van


Egy jól felépített portfólióval mindezek megoldhatóak! Ezt egyszerűen úgy érheti el, ha befektetései tartalmaznak biztonságos befektetési eszközöket, melyek a túlzott árfolyam ingadozástól védenek, és tartalmazzák azokat az eszközöket, melyeknél előfordul magasabb árfolyam ingadozás, de mellette magasabb nyereség lehetőségét kínálják. Ezek különböző kombinációját alkalmazta a MBH Alapkezelő legújabb befektetési termékeiben.

Ezek után a következő kérdések: hogyan, milyen módon, mi alapján válasszak befektetési eszközöket a portfóliómba? Ehhez át kell tekintenie a céljait, és azt, hogy azokat mikorra szeretné megvalósítani.

További két jó hírünk is van!

Felkészült befektetési prémium bankáraink segítséget nyújtanak, a céljaihoz leginkább illeszkedő befektetések áttekintésében. Ezen túl az Alapkezelő portfolió menedzserei által összeállított, jól áttekinthető befektetési eszközökbe fektető, Budapest Prémium Esernyőalap termékei leveszik a portfólió összeállításának minden gondját és fáradtságát a válláról.

A Budapest Prémium Esernyőalap részalapjai közül kiválaszthatja a saját befektetési időhorizontjához, hozamelvárásához, céljai megvalósításához leginkább illő portfóliót! Az egyes portfólió részalapok a várható nyereségpotenciálban és a várható értékingadozásban térnek el egymástól, de könnyen áttekinthetőek, egymással könnyen összehasonlíthatóak.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését. További kérdés esetén kérjük, forduljon bankfióki és prémium tanácsadójához.

Részalapok


A Budapest Prémium Konzervatív Részalap a Budapest Prémium Esernyőalap legalacsonyabb kockázatú tagja. Magas arányú alacsony kockázatú kötvény és pénzpiaci eszközein túl kisebb mértékben tartalmaz feltörekvő kötvény és globális részvény kitettséget. A Részalap 30% rövid kötvény, 40% magyar kötvény, 20% nemzetközi kötvény és 10% részvény kitettséget céloz meg.

A Budapest Prémium Kiegyensúlyozott Részalap a Budapest Prémium Esernyőalapon belül a Konzervatív Részalapnál kissé magasabb kockázatú, az eszközosztályok között egyenlő súlyozásra törekszik. A Részalap 20% rövid kötvény, 30% magyar kötvény, 30% nemzetközi kötvény és 20% részvény kitettséget céloz meg.

A Budapest Progresszív Részalap a Budapest Prémium Esernyőalapon belül a közepes kockázattal rendelkező részalap. A Részalapban a kockázatosabbnak számító feltörekvő piaci kötvény és globális részvény kitettséggel már jelentősebb mértékben rendelkezik. A Részalap 10% rövid kötvény, 20% magyar kötvény, 30% nemzetközi kötvény és 40% részvény kitettséget céloz meg.

A Budapest Dinamikus Részalap a Budapest Prémium Esernyőalapon belül a legmagasabb kockázattal rendelkező részalap. A kis súlyú alacsonyabb kockázatú kötvény és pénzpiaci eszközökön túl jelentős mértékben tartalmaz globális részvény kitettséget. A Részalap 5% rövid kötvény, 15% magyar kötvény, 30% nemzetközi kötvény és 50% részvény kitettséget céloz meg.

A Budapest Prémium Részalapok kezelője az MBH Alapkezelő Zrt. (Alapkezelő). A Budapest Prémium Esernyőalap és annak részalapjai befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól részletes felvilágosítást annak hivatalos tájékoztatójából és a kezelés szabályzatából valamint az egyes részalapokra vonatkozó ’Kiemelt Befektetési Információk’ dokumentumokból kaphat, amelyek megtalálhatók az MBH Bank fiókjaiban, a www.mbhbank.hu internetes oldalakon. A részalap befektetési jegyeinek vásárlásához értékpapírszámla nyitása szükséges, melynek díja van. Jelen hirdetés nem minősül befektetési ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak vagy befektetési tanácsadásnak. Jelen dokumentumban foglalt valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Az MBH Bank és az MBH Alapkezelő nem vállalnak felelősséget a jelen kiadvány alapján hozott befektetési döntéséért és annak következményeiért. A részalapok MiFID kockázati besorolása: Közepes. Az Alapkezelő felügyeleti engedélyszáma, dátuma: 100.006/1992; 1992.09.22.